جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پس از حمله کشورش به همراه ۹ کشور دیگر به مواضع انصارالله یمن، این گروه را تروریستی خواند و برغم ناتوانی واشنگتن و متحدانش در برابر حملات در دریای سرخ که با هدف متوقف شدن حمایت از رژیم اسرائیل و بمباران مردم غزه از سوی نیروهای نظامی یمن صورت گرفته است، باز هم برای این گروه خط و نشان کشید.
رهبران مسلمان آمریکایی از شش ایالت متعهد شدند که علیه انتخاب مجدد جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 2024 به دلیل حمایت وی از جنگ اسرائیل در غزه اقدام کنند.
رسانه های آمریکایی اعلام کردند که محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار برنامه ریزی شده خود با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را در پی بمباران بیمارستانی در غزه از سوی رژیم اسرائیل لغو کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا در تازه ترین اظهارنظرش همچنان به سیاست های دولت دموکرات جو بایدن در قبال ایران تاخته و ادعاهای ضد ایرانی خود را تکرار کرده است.
تقوی نیا تأکید کرد: کشورهای منطقه به این نتیجه رسیدهاند که جمهوری اسلامی ایران از سطحی از دانش نظامی و هستهای و قدرت منطقهای عبور کرده و در چنین شرایطی، تحریمها هم نخواهد توانست نسبت به مؤلفههای قدرت کشورمان اثر استراتژیک و راهبردی گذاشته و سیاستهای جمهوری اسلامی ایران را دستخوش تغییر اساسی کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه ادعاهای بی اساس بایدن در نشست جده را مردود خواند و گفت: آمریکا بار دیگر با توسل به سیاست شکست خورده ایران هراسی، درصدد تنش آفرینی و بحران سازی در منطقه برآمده است.
بنی جانسون، روزنامه نگار آمریکایی ویدئویی منتشر کرد که در آن نحوه استقبال عربستان از دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در سال 2017 و جو بایدن رئیس جمهور فعلی که جمعه وارد فرودگاه جده شد، را با یکدیگر مقایسه کرد.